top of page

Què significa fer-se amic de l'Associació Cultural Untikesken?

amics museu empúries untikesken

   El jaciment arqueològic d'Empúries és l'únic de la Península Ibèrica on hi conviuen restes d'una ciutat grega amb les d'una ciutat romana. Aquest fet, juntament amb la seva magnífica situació, converteixen el jaciment amb un dels punts més visitats del nostre país, esdevinguent d'un valor immens pel municipi que l'acull, l'Escala.

   Tanmateix, la desconnexió entre el ciutadans del poble turístic de l'Escala i el jaciment arqueològic fa que en general no es gaudeixi plenament del magnífic patrimoni històric del qual disposem.

 

   A través de fer-se soci de l'Associació d'Amics d'Empúries UNTIKESKEN es vol estendre ponts entre l'Escala i els seus ciutadans i Empúries per tal de posar en valor el jaciment i augmentar el sentiment de pertinença a un indret tant extraordinari.

 

   L'Associació et proposa diferents opcions per col·laborar amb el Museu d'Arqueologia de Catalunya - Empúries i Untikesken:

 

 

 

 

 

 

 

Soci individual

Aquesta quota és per persona. El soci rebrà el carnet individual i la informació de les diferents activitats que es desenvolupin al llarg de tot l'any. També podrà gaudir dels beneficis que s'especifiquen.

Quota: 20 (anual)

Soci familiar

Aquesta quota inclou a tots els membres d'una unitat familiar. La família rebrà els carnets de socis i la informació de les diferents activitats que es desenvolupin al llarg de tot l'any. També podrà gaudir dels beneficis que s'especifiquen.

Quota: 30 (anual)

Si vols fer-te soci omple el següent formulari 

bottom of page